• Magyar
  • Română
CSS: Odorheiu Secuiesc 535600
Str. Budvár nr. 2
Jud. Harghita
Tel/fax: 0040 - 266 - 218338
E-mail: sportisk@kn.ro
inset
Tenis de masă

Tenis de masă

Începutul tenisului de masă la Odorheiu Secuiesc se poate pune la anul 1969, când d-ul antrenor Nagy Ferenc a început activitatea organizată la nivel de copii. În 1971 în urma rezultatelor şi a perspectivelor apărute, Clubul Sportiv Şcolar din Odorheiu Secuiesc a preluat activitatea de tenis de masă prin crearea unei catedre şi a condiţiilor de pregătire şi de participarela competiţiile organizate de FRTM şi Ministerul Învăţământului. Ca urmare a condiţiilor create în 1972 echipa de juniori al Clubului a promovat în Divizia A de seniori, unde activează fără întrerupere şi în prezent.. De atunci activitatea a funcţonat fără întrerupere sub suprevegherea D-lui Nagy Ferenc, realizând mari performanţe şi crescând jucători valoroşi, ca Nagy Levente, Torok Erno, Kis Zoltan, Kirţly Ferenc, Fejer Ferenc, Nagy Laszlo, Fulop Andras, Cseh Laszlo, Fejer Andras, Fejer Zoltan, Gyorgy Szilard sau Lorincz Barna

În prezent în cadrul Clubului Sportiv Şcolar se ocupă cu 40-50 de sportivi, cu grupe începători, avansaţi şi de performanţă, la fel cu băieţi şi cu fete.

Componenţa cadrului didactic este alcătuită din Nagy Ferenc, şef catedră, şi d-na antrenor Vladu Maria, munca lor este ajutată foarte mult de antrenorul-jucător Gyorgy Istvan. În 2007 s-au renovat sala de antrenament a clubului, deci stau la dispoziţie condiţii excelente pentru antrenamente şi din fericire ne-am putut face rost şi de un robot ultramodern.